top of page
COUNTRY MUSIC RECORDING ARTIST AND SONGWRITER
 

Hugo Risan en Norsk sanger, musiker, musikk og tekstforfatter.

Han er på ingen måte ”ny i gamet” etter 28 år som aktiv profesjonell musiker, korist og band leder i forskjellige band for andre små og store Norske og utenlandske artister.

Hugo har vært en ettertraktet musiker for mange Nasjonale og Internasjonale artister og er også en velbrukt studio musiker som er å finne på mange innspillinger av Norske band og artister.

 

I 2006 ga Hugo ut sitt debut album ”Finally” som fikk mange flotte anmeldelser i pressen og en sterk mottakelse av publikum.

”Finally” ble fulgt opp av Hugo Risan ”II” som også fikk land utenfor Norges grenser til å få øynene opp for Hugo.

I tillegg til å turnere vårt langstrakte land x antall ganger har han turnert i land som; USA, Sverige, England, Danmark, Tyskland, Hellas, Sveits m.m.

Hugo har også deltatt på store utenlandske festivaler, Fairground Country Festival, (Greece) Golden TV award (Sveits) Country Music Messe, (Berlin)  Silkeborg Festivalen (Danmark) Fan Fair (Nashville US), Thurso Scotland m.f.

 

Han har jobbet med mange kjente navn som: Skeeter Davis, Arne Benoni, Johnny Russel, Bjøro Håland, Connie Smith, Teddy Nelson, Leo Jackson, Jimmie C. Newman, Jim Pierce, Arly Karlsen, Lucie Diamond…bare for å nevne noen!

Når han ikke er på turne, bruker han mye tid på å skrive musikk og har levert låter til mange kjente artister som har gjort gode listeplasseringer både i inn og utland.

Er du interessert i låter som Hugo har skrevet så kontakt musikk forlaget Strawboss Music(BMI) i Nashville-TN.

Hugo samarbeider også med andre amerikanske låtskrivere og gjør suksess med det.

 

Hugo Risan er kjent for å "være der for publikum" og fremfører musikken sin med humor, sjel og glimt i øyet, så her kan du nyte de nydeligste ballader og komme i feststemning med knall party Country!

Han har siden 2006 turnert med eget band ledet av Pianist og band leder Thor Einar Ribe, og er stadig på landeveien hvor han trives godt!

Som vokalist, låtskriver og entertainer ser det ut til at Hugo Risan har kommet for å bli, så…få på boots og party antrekk! For når Hugo spiller, blir det garantert topp stemning!!

 

bottom of page